Insta

Saturday, 18 April 2015

Final Exam then goodbye Kmns

Assalamualaikum semua,sorry sesangat sebab dah lama tak update blog ni . Like seriously zaty busy sesangat . Sangat lah kan ,padahal tak buat apa sangat. Haa percaya mahupupon tidak, zaty online blog ni pakai hp je. Warghhh susah gila nak taip ,tapi zaty redha je lah mana yg mampu . hmm , tadi baru je tgok viewers blog, kebanyakan cari pasal kmns .or nak paham KOLEJ MATRIKULASI NEGERI SEMBILAN. korang cari apa? Takde bendanya pasal kmns kat blog zaty ni, kalau nak jugak tahu pasal kmns ni, korg add zty kat wechat . My id is izzatishaidi . Kat situ zaty akanjawab segala pertanyaan . Babe,isnin ni final exam. It means ada lagi beberapa hari je kat kmns ni, ya Allah sedihnya nak tinggalkan kmns. Masa first masuk rasa macam nak keluar seaangat,tapi bila nak keluar rasa mcm tak nak keluar pulak . Tapi ada sesetengah yg tak sabar nak balik . Tapi bagi zaty,zaty rasa nak je duduk kmns lelama. Kawan2 kat sini, hmmm sedih nak tinggalkan. Semua stay jauh-jauh. Kelantan la,terengganu la,kedah la,johor la,klang and semua tempat yg jauh dari kl. Hmmm life must go on right? So nak taknak kena bye bye la jugak, biarlankenangan menjadi satu benda yg indah untuk kita ingati:) Iishhhh dah la taip pakai phone kecikje,sbb phone besar dah rosak kena baling kat dinding sbb stress buat math . Hahahahha ok tipu . Dok matrik was fun . Serious wa cakap . Lu duduk dulu baru lu tahu keseronokannya . Ok sabung ayat, dah la phone kecik pastu dok bebel panjang2 buat apa . Hmmm , oklah guys, doakan zaty boleh jawab dgn sempurna paper exam pspm ni ye, senoga zaty and kawan2 and crush zaty dpt keputusan cemerlang dlm pspm, insyaAllah 4flat . Keep praying for me ❤❤❤ assalamualaikum muahhhh ...p/s maaf kalau ada typo,
TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.