Insta

Friday, 13 February 2015

Blog berhabuk fuhhhhhhh

assalamualaikum
hai



 











actually banyak nak shared gambar tapi malas nak upload masuk blog . aku just nak ckp ,tinggal lagi 3 bulan je aku kat kolej matrikulasi negeri sembilan ni . Ya Allah , sekejapnya . sumpahh tak rasa lama . aku makin syg kat kmns tuu . lagi2 kawan2 kat sana , banyak aku belajar kat sana . bermcm2 jenis org aku jumpa . loghat2 org utara , tengah, barat daya bagai tu tak payah ckp laa. sampai skrg aku tak paham bahasa kelantan . omaigadddd aku dah cuba dah nak pahamkan tapiii mmg tak boleh .

hidup matrikulasi ni mmg best . serious best . matrikulasi ni tak delah susah mana sebenarnya . baisa2 je . biasalah semua benda yg namanya belajar mmg kena struggle dik oiii ,, tapi aku kat sini banyak main2 je , pointer aku pon alhamdulillah 3.0 keatas . ni sem 2 target 4 flat ., mintak2 laa dpt , aminn ..

ermmm, ok tak tahu nak taip apa .lama tak naip ginilahh ..ermm , of korg ada apa2 nak tanya pasal matrikulasi ni , boleh comment sini , or tweet aku kat twitter , : @izzatishaidi . kotlah tak bukak blog ,

oklahhh , guwa chaww dulu . doakan kejayaan aku ye , bye , muahh muahhh heeeeeeee 
kmns


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.