Insta

Friday, 21 March 2014

GIVEAWAY SIMPLE-SIMPLE BY SHAD

Greetings and Assalamualaikum to all.
Jemput Join ya.


Klik Banner untuk Join

Senarai Hadiah

R Series Luxury Set from Cosway x2
Novel Pilihan Sendiri x5
R Series Hand & Body Lotion x3
Bawal Plain + Cute Brooch x3
Top-up RM5 x5

Due Date : 21 April 2014


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

GA Mac 2014 by Emas Putih

Assalamualaikum

Sila tekan banner di atas jika nak join.





TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Saturday, 15 March 2014

SIAPA BAIK HATI ?

Hai
Assalamualaikum


siapa baik hati , tolong tekan gambar atas ..
then , LIKE :)

THANKS

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Wednesday, 12 March 2014

Awesome Giveaway by Badlishah Azman

click banner :)

Tamat  : 11 APRIL 2014

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

GA PERTAMA AMIR KHALIS

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia :)



TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

SIMPLESYARA SEGMENT 2014

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
Click Banner Untuk Join! 
Simplesyara Segment 2014 telah dilancarkan pada 10/3/2014 oleh Simplesyara dan tamat pada 20/3/2014. Segment ini disponsor oleh 2 Keychain By Saljiah Craft x 1 Pemenang , Crochet Owl Cik Cempaka   x 3 Pemenang , Giraffe Bookstand By Simplesyara x 2 Pemenang , Striped Blouse By Elvee Exclusive Closet x 1 Pemenang , Short Dress By Elvee Exclusive Closet x 1 Pemenang , RM 4 Voucher By Kpop Shopp x Semua Pemenang.  
Review Khas Kpop Shopp
Ada sesiapa yang nak beli barang-barang kpop? Atau korang nak beli bracelet yang comel dengan harga yang termasuk postage? Kalau korang nak, saya suggestkan satu onlineshop dekat korang. Korang mesti puas hati punya dengan harga yang diaorang jual.

Onlineshop Kpop Shopp tempat yang sesuai bagi yang suka beli barang-barang kpop ni kan? Saya yang baru survey2 bracelet terus rasa nak beli. Muhaha. Jom tengok sikit antara barang yang dijual.


RM 23 including postage


RM 45 including postage


RM 16 including postage

For More Infomation : Kpop Shopp


Review Khas Elvee Exclusive Closet


Nak pergi dinner kadang-kadang rasa boring dengan baju dekat dalam gerobok kan? So, Onlineshop kedua ni sesuai untuk acara-acara formal. Tapi, tak jadi masalah kalau korang nak beli baju trendy2 untuk dipakai semasa bersiar-siarkan. Harga pun mesra pengguna dan sepadan dengan kualiti! Jom usha sikit barang-barang diaorang :)


RM 95 excluding postage

RM 99 excluding postage


For More Detail : Elvee Exclusive Closet


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

GIVEAWAY : "BLOGGER GEMPAK 2014"


Assalamualaikum w.b.t


Click banner di bawah utuk menyertai segmen 

tamat pada 15 /03/2014


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Big Giveaway by Sarah's Story

بسم الله الرحمن الرحيم


tekan banner untuk join!

11 Mac 2014 - 12 April 2014
( tarikh mungkin akan berubah )

Syarat sangat senang dan tak banyak sebab kali ni Sarah tak amik sponsor.
Hadiah semua Sarah sponsor sendiri.

Pembahagian Hadiah 

Top Referral :
( seorang )
| Sehelai Glitter Shawl | Sehelai Bawal Plain | Felt Craft x1 |

Cabutan Bertuah :
( 12 orang )
| Polka Dots Shawl x2 | Ziq-Zaqs Shawl x2 | Bawal Plain x2 | 
| Colour Tones Shawl x2 | Felt Craft x4 |
Publish URL entry blog korang di ruangan komen SEKALI sahaja.
TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Havoc Giveaway by Isabella Idura

http://isabellaidura.blogspot.com/2014/03/havoc-giveaway-by-isabellaidura.html

click SINI if nak join :)
Hadiah menarik menuggu anda :)
limited edition lagi .
so jom join :)

tag
Lovemisteraa.blogspot.com
Flyfreenuratiqah.blogspot.com
http://fatanahkhirizan.blogspot.com/

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Bismillahhirahmannirahim
assalamualaikum :)


siapa tak nak powerbank percuma oiii ??
korang nak ??
jemput join ye ...
just one click gambar kat atas :D

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Tuesday, 11 March 2014

Contest Gambar #Candid By Sharina

>>Contest Gambar Candid<<
Suka snap gambar? mari hantar gambar candid korang di Contest Gambar Candid dan ceritakan kenangan anda di dalam gambar..banyak hadiah menanti anda
Gambar Candid Saya :

Ceritanya bermula........
Ni masa hari khatam al-quran kat sekolah . Time ni masa bulan puasa . alhamdulillah , pada akhir aku bersekolah , aku sempat join khatam al-quran . Moments indah yang takkan aku lupakan .. korang boleh baca entry THROWBACK ni . Sungguh aku rindu time bersekolah dulu .. 
Btw , gambar kat atas tuu , aku dapat dari camera Hamizah , macam sweet je gambar ni , erkkk !
apa yang sweet ?? haha .
Entah gambar siapa lah yang aku tengok kat hp aku tuu ,
senyum-2 kambing pulekk .
Tapi korang perasan tak , gambar candid aku macam sama je dengan kak Sharina .
Kak sharina pon tengah senyum tgok hp ,
ehem ehem , akak tengok gambar boyprenn ek ?
hihihi , #just joke,jangan marah kak .

Berbalik cerita gambar di atas , masa gambar tu dicaptute (mcm pelik je ayat)
semua orang tengah dok posing maut kat kelas tuu ,
kononnya hari last sambut puasa di sekolah . Pastu esoknya dah cuti, cuti hari raya walaupun rayanya dalam 2 3 hari baru raya .
eh ?? paham idok aku cerita ni ??
ahh , buat-2 pahamlah ^^


Cikgu pulak , mood tengah okay time tuu ,
apalagi , bergambar lahh .
tinggalkan buku buat sementara ..
sebenarnya banyak lagi gambar .
aku malas nak upload ..
hihi

okaylah , mcam panjang sangat je entry aku ..
okaylah .nnti jangan lupa like gambar aku ye ??
and jom la join contest ni .
hihi
bye


Opzzpinky | Se-Shop | Amy Syeera | Raja Farah | Hazrina | Khalil | Mieya | Mama Darwish | Ieya | Liyliz | Paly | Nadia | Hawa | Fadzlun | Saliza | Nazirah

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Wednesday, 5 March 2014

1st Giveaway by BondaQalish


klik gambar ..
Harap saya yang bertuah ^^ amin .

tamat 30 Mac 2014

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Awesome Giveaway by FatinDiana

klik

Tarikh tamat: 24 Mac 14

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Giveaway 2014 by Syira Lokman

klik

tmat : 25 mac

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

XOXO GIVEAWAY BY LYN LYNA

klik

tamat 31 march

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

1st Giveaway by Ika

klik .

30/3/14

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Sunday, 2 March 2014

Kemas Meja Crafting

Hai
Assalamualaikum


Haluuu evelyybadyy , apa khabar ?? ^^ aku sihat je . Sorry la you olls , aku tak berapa nak update entry sangat . aku busy ohh . banyak tempahan felt craft . sampai aku tak ada masa nak lepak dengan bff aku semalam . Selalu kitorang akan lepak setiap petang hari sabtu . Tu je lah semua bff aku cuti dari kerja . aku always cuti , bila-2 boleh jumpa . tapi semenjak dua ni , aku dah tak boleh jumpa diorang kerap sangat , aku kena saipkan tempahan ,tak best lah kalau coustemer kena tunggu lama-lama kan ? .

soalan : 'Eh zati ni , kata busy , kenapa tulis jugak entry?' 

ada yang tanya macam tu tak , bila korang baca ayat-2 kat atas ni ?? hihi . sebenarnya hari ni aku ambik cuti , penat jugak hari-2 jahit-2 je .. tuu yang hari ni aku dapat update .

soalan : ' Kenapa taip entry malam ? kenapa tak siang ?'

jawapannya , siang tadi aku kemas tempat aku buat craft . korang nampak gambar yang first-2 baca entry tuu ?? haaa tuu gambar LEPAS kemas . gambar SEBELUM , aku tak tangkap . buat malu je . tikus pon boleh berkeluarga kat situ kalau aku tak kemas -,- haha . hashtag lawak hambar .

Wahh , rasa nyaman je bila dah kemass . butang-2 kat tempat dia  Gunting kat tempat sepatutnya . baru semangat nak buat kerja . sebenarnya kan , korang nampak tak almari kecik kat atas meja tuu ?? sebelum ni aku letak novel . tapi disebabkan meja aku buat craft penuh dengan butang dan segala benda . aku letak novel-2 yang belambak tuu kat bawah meja tu . korang nampak tak ??

Kat dalam almari tuu aku letak alat2 aku ..atas almari tuu aku letak bantal-2 yang aku tak nak jual . Hasil pertama , takkan dijual . hihi . sayang wehh >,< 

Kain2 felt aku pulak , aku letak kat dalam laci sebelah kanan meja aku buat craft tuu .. korang nampak tak ada buku and fail atas meja ? haaa situ lah aku buat craft . kecik kan meja aku . hihi , tak kisah , asalkan selesa .

Sepatutnya dalam gambar tuu ada kerusi tempat aku duduk , tapi lupa nak letak balik . korang jangan ingat pulak aku berdiri buat craft . hihi . alahh sebenarnya korang tak perasan kan , ada kerusi ke tak . hahaa .

lalalalalala *kekeringan idea nak menaip .
nak taip apa lagi ek ?? hmm *sambil kunyah buah jambu .

Okaylahh , sebelum aku merapu benda yang bukan-2 , lebih baik aku mengundur diri .. *undur kan diri kebelkang sikit .

Alamak , susah nak taip pulak , keyborad jauh dari jari , kalau macm tuu dekatkan balik diri . hahaha

okay merapu disitu -,- haha

bye , assalamualaikum :)


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.