Insta

Friday, 28 June 2013

Terharu Dengan Video Ini !

Hai
Assalamualaikum :)

Firstly nak cakap LEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA alhamdulillah sebab kerja kursus add math dah selamat ke tangan cikgu . fuhh, perasaan masa dah hantar tuu rasa macam dapat phD . Yeahhh . hhahaha . nampak sangat menipu -,- .

Okay,back to the topic . Mesti korang tertanya-tanya kan , video apa yang membuatkan izzati terharu ?? haaa, korang cuba teka . Cubalah,cuba sayang teka siapa yang berada dalam jiwa,....adakah kau rasa . haha . lagu Tasha Manshahar & Shed Syamim - Cuba Teka . Korang dengar lah ye lagu tuu . sedap .

Eh ? tapi bukan lagu tuu yang membuatkan izzati terharu . tapi video yang direka khas oleh BFF izzati untuk izzati dan bff yang lain . yang reka video nie nama dia NUR ATIQAH BT JANA . dia reka video untuk kitorang . nak tengok ? .................tak boleh :p . hahaha . acah je .

AMARAN : kalau tak suka vidoe ni, boleh berambus dari blog AKU ! jangan nak kutuk . Nak kutuk pon,kutuk lah , AWAK dapat dosa :)

video
Vidoe ni memang agak lama sikit . dan lagunya bertukar-2 . tapi yang part lagu last tuu . tak boleh bla je, letak lagu nasyid . terharuu siot . hhahaha . Untuk pengetahuan semua , nie first time dia buat video . so, memang standard nie je lah yang mampu .

Pape pon . izzati hargai video nie dan akan izzati simpan sampai bila-2 . Kalau hilang di laptop , tak apa . boleh ambik kat blog . hahaha .

Oke, sampai sini sahaja Ceramah kali ini . enjoy your reading and please kalau nak comment, comment ayat yang 'nice-nice' je ^^ assalamualaikum :)

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Segmen 2 in 1 by Hanis Masturina

Hai
Assalamualaikum :)

tekan gambar :)

tag 
http://sayaohhlala.blogspot.com/
http://flyfreenuratiqah.blogspot.com/



TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Thursday, 27 June 2013

Giveaway : Saya suka Photobooth Props

hai
assalamualaikum :)

tekan gambar .
best nie kalau menang !
dapatlah izzati menggedik dengan BFF izzati .
haha .

TAMAT : ESOK !

Tag :

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

SHORT SEGMEN BY SYIERA !


Assalamualaikum 
 KLIK BANNER UNTUK JOIN !

HANYA SEMINGGU !!!  

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI

SABUN AQURA - 2x
WANG TUNAI RM 10 - 3x
BUKU ISLAMIK - 1x
BAWAL SATIN - 3x
NATURGO MASK - 1x
SHISEIDO WHITE MASK - 1x
INSTANT HIJAB - 3x

PEMILIHAN PEMENANG
100% RANDOM

GOOD LUCK !!!



TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

1st Mini Giveaway by Mazni & Intan

hai
assalamualaikum 

click gambar :)

25 JUN - 5 JULAI

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

SEGMEN MENANG WANG TUNAI RM 100

KLIK DUIT !


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Alhamdulillah Rezeki June *14 & *15

Hai
Assalamualaikum :)

Wah seronoknya hari nie , even tengah stress buat kerja kursus add math ><
K,malas nak cerita pasal kerja kursus tuu .
now, nak cerita tentang tajuk di atas ^^

Alhamdulillah . Menang dua giveaway .

satu menang kat SINI
dapat
brooch ! yeahh, bertambah brooch ku ,
haha

Thanks : izyan

kedua .

yeahh dapat topup RM5 .
LAGI !!!
HAHahaha, alhamdulillh :)


Thanks to : Afies-SHOP


Oke bye :)




TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Tuesday, 25 June 2013

Alhamdulillah Rezeki Jun *13

hai
assalamualaikum :)

izzati online pon pakai hp je...

Alhamdulillah , izzati menang kat giveaway Muja .
tuu pon menang sebab ada pemenang first ni tak tuntut hadiah dia .
alhamdulillah,rezeki izzati .
Izzati dapat barangan kecantikan .
barangan yang macam mana ??
nantikan entryy yang akan datang .
hehe

oke nak out . bye :)
assalamualaikum :)

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Students Of 5 Azam

Hai
Assalamualaikum :)


ENTRY BERGAMBAR







































HERO'S AND HEROIN'S OF 5 AZAM

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Monday, 24 June 2013

Alhamdulillah Rezeki June *12

Hai
Assalamualaikum :)

Just straight to the point lah .
Alhamdulillah , rezeki bulan june ni banyak menang topup .
kali nie kat giveaway by tampawan .


Dapat topup Rm 5 .

Thanks to : Syazirah 
:)


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

MEGA GIVEAWAY : Indahnya Islam by Nurul Nizam

Hai
Assalamualaikum :)
clcik banner pinky-winky kat atas nie :)

 26 JULAI 2013.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

1st Segmen by Hafiz & Fatin Diana

Hi
assalamualaikum :)

click banner :)

Tarikh tamat 30 June .

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

"Big Giveaway by Alyaa Najlaa"


KLIK BANNER TO JOIN !!!

Big Giveaway ini dianjurkan oleh Alyaa Najlaa  dan disponsor oleh Kecik , Arif , Areena , Fauzi , Farahin ,
Firzanah , Hafiz , Erry , Atiqa , Husna , Nadia , NK , Myra , Syara , Zahirah , Eymaysyah

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Sunday, 23 June 2013

Tempahan Felt Craft : Owl & Froggy

Hai
Assalamualaikum :)

Kelmarin izzati ada buat entry tentang tempahan felt craft nie , tapi tuu pasal beg duit .

Hari nie izzati siapkan dua tempahan dari kawan-2 izzati .
alhamdulillah, satu hari boleh siap 2 tempahan .

Jom tengok izzati punya craft untuk mereka :)

Kawan izzati sendiri yang request nak burung hantu ,
nie first time izzati buat owl .
amacam ??
jadi tak ?? Izzati jual kat eyda RM1.50

Yang kedua .


Izzati buat Froggy :D
sama tak macam kat lawak kampus .
hehe .
Untuk katak nie,dah kali kedua izzati buat .
Atiqah tengok yang izzati buat,then,dia nk jugak .
so, izzati buat barulah .
Harga sama macam burung hantu di atas .

Buat masa ni,tak terfikir nak buat jualan online .
Memandangkan SPM semakin mendatang .
so,izzati just jual untuk mereka-2 yg terdekat sahaja :)

okey, enjoy your reading :)
selamat malam .
assalamualaikum :)



TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.