Insta

Thursday, 30 August 2012

Celebrate My Birthday and Atiqah Birthday

hai
assalamualikum

                    Kalian nak tawu idok?..kelmarin kann...sebelom tuu ak nak bagitahu bahawa kawan-2 yang saya rapat sebelum nie JAHAT orangnye...hahaha .. pandai betul diorang rancang untuk buat parti bezday aku ngan tiqa...kononya nak pergi Jusco nak beli baju laa...hampehhh..kitorang kne tipu hidup2...

                     aku malas nak cerita mcm mne dorang rancang...yang pentingnye,memang aku tak boleh hidu dorang rancang...pdahal slalu lepak sama2. kelas pon sekelas...pandai betul sajidah pakat dengan bapak die..aku,sajidah and atiqah jana naik kereta bapak sajidah kononya nak pergi Jusco,.tbe2 sajidah ckap die lapar n nak singgah MCD,,..aku ikut je laa..kete orang kann..sementara tuu atikah faridah n nadz dah tggu kt MCD..sampai je kt sana, sajidah ajax cari tempat dulu..pelix,orang beli makanan dulu..tengah jalan nak cari meja tuu..dari jauh aku dah nampak atikah n nadz...siap ade kek lagi..hahaha..paham la aku ngan tiqa...dowang nak smbut bezday ktowg...

besar kan kek ktorang !!

mcd
 birthday aku dengan atiqah senget nie haa
bezady kitorang bulan yang sama , bulan 8
(mcm aku soang je yang tiup)
 birthday GIRLSSS
aku suka gambar nie
makan
hadiah from my sweetheart..
tenkiu bestie

at MCD Tun Husein Onn
malas nak edit kasi terang sikit...
klik gmbar tuu untuk tumbesaran yang sihat
hahaha

then ktorang balik
TERIMA KASIH KAWAN2 KU
SAYANG KORANG KETAT2 LAA...







TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Monday, 27 August 2012

MY Birthday & MY Raya & Epop

hai
assalamualikum
dah lama tak update blog kenn??
dalam seminggu raya nie jugax laaa

            aku balik raya masa hari Jumaat dua hari sebelom raya...haaa means aku sempat berbuka puasa and bersahur bersama-sama pakcik2 makcik2 sepupu-2...mestilah best kan...hahaha..

              nak tahu tak,..masa malam raya tuu kannn .....cube teka ape?? teka la cpat..tak taula tuu..haa biar saya gi taw yee....masa malam raya tu BIRTHDAY aku...hahaha...dapat free call lagi..memang terbaik laa....memandang kan esoknye raya aku call semua kawan-2 aku...minta maaf la...aku tahu aku banyak buat ka diorang...

                ok ok back to the topic..mase malam tuu kan..aku dapat hadiah...nak tengok hadiah die...Cik Amin N Cik Ila yang bagi...jap ehhhh....


kotak aksesori then dalam kotak tuu ade sepit rambut yang sangat cute2
dalam beg kertas tuu la dorang letak semua bende tuu..
dalam tuu ade cekak sekali..
so sweet...warne pink pulak tuu
tawu2 jew aku ske warne pink
hew2

and then..raya pertama...weiiiiiii
sekejap jew da raye..

macam biase la
bermaaf-maafan


hahaha..kelakar pulak aku yang menengoknye ponn adoii !
then,mcam biase dapat duit raya dari abah..
haaaa..lupe pulak duit raya korang dah berape??
korang nak beli ape jew?
hehe banyak tanya pulak

 then,beraya rumah sedara mara, 

kat jalan pon bolee :)

haha..lawa kenn kitorang..tengah2 tu sepupu aku..
yang ujung tuu adix aku

then,,raya ke-2 ke-3 mcm biase...


lawa tak titew...
hew2..perasantan pulax aku nie...
nie time hari jumaat raya ke-6
nak balik kampung pahang pulaxx...

ok lah aku mals la nak cerita panjang2 nie..penat aku nak taip..
korang bukan nak kesian kat aku
hihih
btw

ade nmapk tak kat shoutbox kat blog aku

blog aku msok epop??

yang bawah tuu...
TERIMA KASIH LALINK! 
(aku saje jew tunjuk)
back to the topic
lepas aku baca jew benda nie,terus aku gi beli
abis rm5.90 aku
tak silap aku,aku memang ada hantar link blog aku kat team epop tapi tahun lepas laa...
bapak lama die amik mse nak keluarkan


haaa...majalh epop bulan nie punya ..bulan 8
ecehhhh,,gedik jew aku ..hahaha


tapi an, yang aku tak puas hati nye lakann.
gambar aku kat majalah tuuu !!!
gambar lama dowh...
macm indon laa !!
benci222 >,<!

oke lah...nak out nie...bubye..
terima kasih kerana membaca
ahakssss!!
byee











TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Wednesday, 15 August 2012

selamat hari rayaツ



hai
assalamualaikum
tak jawab awak yang dosa taw ..hewhew

ermmm...birthday aku dah nak dekat...hari sabtu nie,means malam raya
korang mesti fikir best an
sambut kat kg..
tak tahu lagi la sambut ke tak!!
mcam tak jew...
dah la abah tak balik raya ngan kitorang..
abah hantar kg and balik KL balik
keje la katekan....

semalam aku datang sekolah
ikutkan hati tak nak jew sekolah
memndgkan semalam hari terakhir sekolah aku datang laa
ingat an nak mintak maaf kat kwan2..
tapi dorang pulak tak datang...
buat penat jew datng

aku malas la nk text dorang.
tapi nak buat macammne terpakse la text...
ye la...rasa serba salah kot kt dorang 
aku tahu aku banyak buat salah kat diorong..
harap diorang maafkan lah...
hahaha

nantikan aku ka kg tak boleh bawak lappy laa...
so,harinie hari terakhir aku on lappy nie...
terpakse la on gune handfone


ehh??..baju raya korang warne ape ek??
aku mcam biase la 2pasang baju kurung
satu warne pink(pink aje!!)
and lagi satu warna peach oren..
peach oren tuu polka dot..
korang mesti tak sabar2 an nak pakai baju raya!!
sama lah kite..
hohoho
bagi aku la kan..
raya tak lengkap tanpa handbag
handbeg aku lebih kurang macam kat atas tuu...
cuma warna pink tuu pekat sikit
malas la aku nak gkap gambar beg aku..
nnt korang jeles hahaha..
kawan2 aku kan mana suke benda2 mcam nie..
pelix dowh dorang nie..
hahahaha

sepatutnye kita sebagai permpuan WAJIB kena ada benda2 mcmnie...
contoh
|
|

RANTAI

GELANG
KASUT
aku rasa semua dah ada kan??
haaha
tapi benda nie wajib taw!!

oke laa..tutup cerita
sekarang aku nak korang boleh tak follow kawan aku yang comel nie..die baru buat blog
follow aw!!
tak follow taknak kawan
hahaha



lagi satu aku nak mintak maaf jika aku punya post2 nie ade buat korang terguris hati
bukan post nie jew..
yng lepas2 punya pon sama
nak minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki..
SELAMAT BERHARI RAYA
semoga awak2 semua gembira di hari raya...
lot of love = izzati 

oke lah nak buat blog untuk adik aku..
sebok jew die
tengok blog aku lawa die pon nak buat jugax 
hahaha perasan la aku nie

oke la BYE..


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Tuesday, 14 August 2012

weng-weng

hai
assalamualaikum,

gambar atas nie, tak de kena mengena pon dengan ape yang nak aku tulis...hahahaha
aku boleh main blog nie sejam jew...mak aku kasi sejam jew...ye la hari hari aku bukak...
itu termasuklah main facebook and twitter...
nie ak tak bukak yahoo lagi nak amik kerja kursus akaun...
adoiii...sempat pulak aku post2 nie an??
haahaha..
bagi ak semua nye sempat
nak download lagu pon sempat nie
memandangkan line laju jew
hahaha
lebih baik main sekarang an??

oke lah aku nak gi download lagu kat 4shared
t habis limit aku...
dah la sejam, mne cukup!!

okeng lah byeeeee 

xoxoxox


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.

Thursday, 9 August 2012

Yahoooo !! exam is over

hai
assalamualikum

                  Dah lama rasanya aku tak update blog kesayangan aku nie...FUUHHHHHH Fuuuhhhh(habuk2)...
ye la..baru2 nie ade exam so kena stuy hard la...haha puihhh la...study konon..haha

                   Alhamdulillah akhirnya habis juga exam,,bukan aku tak suka exam, suka but kali nie aku tak brapa nak sedia lah...jawab pon cincai cincai...bole men pas2 jawapan lagi...haha...bab kate kawan aku, aku nie pakar  dalam meniru nie.haha...ye la mane pernah kantoi...hahaha...eh,,sori sikit ek?/...aku tak bangga pon k..Insyaalah aku akan ubah perangai aku nie...doakanlah yee :)

                      Dalam tak sedar nie kan,sekejap jew dah nak raya ...lagi seminggu jew...aku rasa macam baru semalam jew aku post kat FB selamat berpuasa....hahaha...

                        Esok aku balik kg..kg Pahang...so,doakan aku selamat pergi dan balik wukeyyy!!!  (: tengs..

                  Sebenarnye aku saja nak post,tak de cerita menarik la...k la..nak pergi twitter lak...jangan lupe follow...haaa tekan kat bawah nie


TERIMA KASIH =)


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA :) PLEASE COMMENT.